092600107 info@letterbox.fi

MAINOSTA PAIKALLISESSA MEDIASSA

37 paikallislehteä sekä Iltatori -viikonvaihdelehti

LetterboxMedia on osa LetterboxDirectMarketing (LDM) tuoteperhettä. Tavoitat ostovoimaisen pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien ydinalueet tehokkaasti kohdentaen paikallisen lehden sivuilla. Kokoa omaan pakettiisi  liiketoimintasi ydinalueiden julkaisut tai kokeile ilmoituksesi tehoa uudella asuinalueella. Peittopaketillamme tavoitat Metropolialueen ostovoimaisimmat ydinalueet erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous

myynti@letterbox.fi

puh. 09-2600107

Lataa tästä Mediatabloid 2019

Katso lehtiemme ilmestymis- ja aineistopäivät tästä

Ohjeet painovalmiin lehti-ilmoituksen tekemiselle

Voit jättää ilmoituksesi myös kätevästi netissä
Siirry ilmoitustilauksen tekemiseen

HYÖDYT PAIKALLISESSA MEDIASSA

  • Ihmiset haluavat seurata asuinalueensa asioita paikallislehdistään.

 

  • Paikallislehdet antavat ihmisille välineen kommentoida paikkakuntansa asioista sekä katsoa uusimmat tapahtumat ja kuulumiset. Kärkimedian teettämässä tuoreessa tutkimuksessa käy ilmi paikallisuuden olevan lukijoiden mielestä sanomalehden vahvuuksia.
  • Ihmisiä kiinnostaa kaupunkinsa sekä kaupunginosansa kuulumiset. Palveluiden saatavuus ja tapahtumista tietäminen on tärkeää.

 

Kauppa- ja toimitusehdot

** LetterboxMediat ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta, jos ilmoitusta ei julkaista tuotannollisista tai muista syistä johtuen. Jos ilmoitusvedosta ei ole määräaikaan mennessä kuitattu hyväksytyksi, vastuu mahdollisesta virheestä on ilmoittajan. LetterboxMediat ei vastaa epäselvistä käsikirjoituksista tai puhelimessa sattuneista väärinkäsityksistä johtuneista painovirheistä, eikä anna hyvitystä vähäisestä painovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa.
LetterboxMedioiden vastuu virheistä rajoittuu korkeintaan ilmoituksen hintaan. Huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta.
Muilta osin noudatetaan yleisiä kauppa- ja toimitusehtojamme:
Kauppa- ja toimitusehdot