092600107 info@letterbox.fi

Vaalit 2023

Tervetuloa Letterboxin eduskuntavaaliehdokkaiden sivulle. Meillä on tarjota sinulle kymmenien vaalien kokemus menestyksekkään vaalikampanjan toteuttamisesta. LetterboxMediat julkaisee 45 lähilehteä ja LetterboxJakelut huolehtii postijakelusta maamme väkirikkaimmalla alueella Helsingissä ja Uudellamaalla. PrintBox painopalvelumme painaa kaikenkokoiset vaaliesitteet näyttävästi ja edullisesti.

Tärkeät päivämäärät vuoden 2023 eduskuntavaaleissa

Vuoden 2023 eduskuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 2.4.2023 ja muut tärkeät ajankohdat ovat seuraavat:

Ehdokashakemusten jättöpäivä: 21.2.2023
Ehdokasasettelun vahvistaminen: 2.3.2023 (myös ehdokasnumerot tulevat vahvistetuiksi)
Ennakkoäänestys kotimaassa: 22. – 28.3.2023
Ennakkoäänestys ulkomailla: 22. – 25.3.2023
Vaalipäivä: 2.4.2023
Tulosten vahvistaminen: 5.4.2023

Letterbox tarjoaa eduskuntavaaliehdokkaille markkinoiden kohdistetuimman kanavan viestien viemiseksi halutun äänestysalueen kotitalouksiin. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja merkittäviä vaalikampanjoita ja kymmeniä palvelujamme käyttäneitä toimii tälläkin hetkellä kansanedustajina ja/tai kaupungin- tai kunnanvaltuutettuina.

Ehdokkaana käytössäsi on kaikkiaan viisi palveluosa-aluettamme:

LÄHILEHDET

45 lähilehteämme ovat käytettävissäsi perinteiseen lehti-ilmoitteluun. Letterboxin lähilehdet jaetaan jakelualueillaan myös ”ei mainoksia” -kotitalouksiin, joihin et muiden ilmaisjakelulehtien sivuilla pääse. Lisäksi lehdissämme voit kohdistaa ja personoida viestiäsi jopa kaupunginosittain. Kontulassa saattaa olla tarpeen nostaa esille toisenlaisia asioita kuin Munkkiniemessä.

EHDOKKAAN OMA AJANKOHTAISBLOGI VERKKOLEHDESSÄ

Tuo viestisi esille näkyvästi myös verkkoympäristössä. Banneri tai sivupalkkinäkyvyyden sijaan suosittelemme verkossa näkymistä oman blogin muodossa. Viesti on uskottavampi lehden sivuilla kuin henkilökohtaisilla tai puolueesi sivuilla julkasituna. Voit valita blogisi julkaisupaikaksi haluamasi kaupunginosan oman sivuston ja näkyvyyttä voidaan tehostaa Facebookissa.

LetterboxMedioiden lisäksi käytössäsi ovat LetterboxJakelujen palvelut:

EHDOKASESITTEEN JAKELU YKSILÖLLISESTI TAI MASSAPEITTOJAKELUNA

Kohteena kotitaloudet Helsingin vaalipiirissä, tai Uudellamaalla Espoossa, Kauniaisiassa, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Porvoossa, Sipoossa tai Lohjalla. Räätälöimme halutessasi esitejakelusi kohdistumaan vaikka osoitekohtaisesti.

EHDOKASESITTEEN PAINAMINEN

Saat meiltä laadukkaat ja edulliset painopalvelut arkkipainotuotteista rotaatiopainossa tehtäviin tabloid lehtiin saakka. Pyydä tarjous. Huomioithan, että 2.3. ja siitä seuraavat lähipäivät ovat helposti ruuhkaisia. Painotyöt kannattaa varata ajoissa.

MUUT PALVELUT

Valitse vaikka näistä: Ehdokasvideon tekeminen, Vaaliesitteiden jakelu vaalitapahtumissa. Vaaliesitteen graafinen suunnittelu. Tehokkaan viestin sisällön suunnittelu yhdessä ehdokkaan kanssa. Erikoisulkomainonta, kuten vaalibannereiden suunnittelu ja kiinnitys.

OMA KAMPANJA -VAALIMARKKINOINTIKONE

Olemme tehneet näkyvän kampanjanoinnin sinulle helpoksi. Kun haluamasi viesti on sinulla selvillä, niin löydät alla olevista linkeistä kampanjatyökalut osuvaan ja edulliseen kampanjointiin!

Tai ole yhteydessä markkinoinnin asiantuntijohimme puhelin 09-2600107 Sähköposti myynti@letterbox.fi. Palvelemme arkisin 09-16.

EHDOKKAAN PALVELUT -ESITE (lataa tästä:)

Helsingin vaalipiirin ehdokkaat

Uudenmaan vaalipiirin ehdokkaat

OMA KAMPANJA – VAALI-ILMOÌTUSTEN VARAAMISEEN

Aloita valitsemalla vaalipiiri, jossa ole ehdokkaana:

Helsingin vaalipiiri

Uudenmaan vaalipiiri