092600107 info@letterbox.fi

Vaalit 2022

Aluevaalit 2022

Tervetuloa Letterboxin aluevaaliehdokkaiden sivulle. Meillä on tarjota sinulle kymmenien vaalien kokemus menestyksekkään vaalikampanjan toteuttamisesta. LetterboxMediat julkaisee 43:a lähilehteä ja LetterboxJakelut huolehtii postijakelusta maamme väkirikkaimmalla alueella Uudellamaalla. PrintBox painopalvelumme painaa kaikenkokoiset vaaliesitteet näyttävästi ja edullisesti. Newsbox videostudiomme työstää näyttävät vaalivideosi erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tärkeät päivät
Vaalipäivä on su 23.1.

Letterbox tarjoaa aluevaaliehdokkaille markkinoiden kohdistetuimman kanavan viestien viemiseksi äänestysalueesi kotitalouksiin. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja merkittäviä vaalikampanjoita ja kymmeniä palvelujamme käyttäneitä toimii tälläkin hetkellä kansanedustajina ja/tai kaupungin- tai kunnanvaltuutettuina.

Ehdokkaana käytössä olevat palvelut

LÄHILEHDET

44 lehden valikoimastamme 23 lähilehteämme ovat käytettävissäsi perinteiseen lehti-ilmoitteluun. Letterboxin lähilehdet jaetaan jakelualueillaan myös ”ei mainoksia” -kotitalouksiin, joihin et muiden ilmaisjakelulehtien sivuilla pääse. Lisäksi lehdissämme voit kohdistaa ja personoida viestiäsi jopa kaupunginosittain. Kirkkonummella saattaa olla tarpeen nostaa esille toisenlaisia asioita kuin Espoossa.
HINTAESIMERKKI:
REILUN KOKOINEN
1/4 SIVUN ILMOITUS LEHDESSÄ
VAIN 140€ + ALV 24%

EHDOKASESITTEEN JAKELU

Ehdokas esitteen jakelu yksilöllisesti tai massapeittojakeluna. Kohteena aluevaalien kotitaloudet Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Kirkkonummella. Räätälöimme halutessasi esitejakelusi kohdistumaan vaikka osoitekohtaisesti.

HINTAESIMERKKI:
1.000 VAALIESITTEEN JAKELU KOTITALOUKSIIN
VAIN 59€ + ALV 24%

EHDOKASESITTEEN PAINAMINEN

Saat meiltä laadukkaat ja edulliset painopalvelut arkkipainotuotteista rotaatiopainossa tehtäviin tabloid lehtiin saakka. Voit toimittaa meille valmiin aineiston tai hyödyntää graafisia palvelujamme. Parhaimmillaan voit saada painotyöt jopa muutamassa tunnissa ja pääset heti vaalityöhön. Pyydä tarjous.

HINTAESIMERKKI:
10.000 EHDOKASESITTEITÄ
4/4 VÄRIPAINTUKSELLA
VAIN 470€ +ALV 24%

MUUT PALVELUT

Valitse vaikka näistä: Vaaliesitteiden jakelu vaalitapahtumissa. Vaaliesitteen graafinen suunnittelu. Tehokkaan viestin sisällön suunnittelu yhdessä ehdokkaan kanssa. Erikoisulkomainonta, kuten vaalibannereiden suunnittelu ja kiinnitys.
HINTAESIMERKKI:
EHDOKASESITTEEN TAITTO
25€ + ALV 24% / TYÖTUNTI

AJANKOHTAISBLOGI

Ehdokkaan oma ajankohtaisblogi verkkolehdessä. Tuo viestisi esille näkyvästi myös verkkoympäristössä. Banneri tai sivupalkkinäkyvyyden sijaan suosittelemme verkossa näkymistä oman blogin muodossa. Viesti on uskottavampi lähilehden sivuilla kuin henkilökohtaisilla tai puolueesi sivuilla julkaistuna. Voit valita blogisi julkaisupaikaksi haluamasi kaupunginosan oman sivuston ja näkyvyyttä voidaan tehostaa Facebookissa. Katso malleja blogeista painamalla kuvaketta yllä.
HINTAESIMERKKI:
EHDOKASBLOGI LEHDEN VERKKOJULKAISUSSA
280€ +ALV 24%

VIDEOKÄYNTIKORTTI

Videokäyntikorttisi on 30-60 sekunnin mittainen ehdokasvideo, joka kuvataan studiossamme Hämeentiellä. Halutessasi valmistelemme kanssasi viestisi kuvauskuntoon. Videotallenne on käytettävissäsi kotisivuillasi ja sosiaalisessa mediassa sekä halutessasi myös Newsboxin vaaliehdokkaita esittelevällä sivustolla.
HINTAESIMERKKI:
30 s. EHDOKASVIDEO KUVATTUNA STUDIOLLAMME
190€ +ALV 24%

Lataa esite ja tutustu ehdokaskampanjoinnin 2022 tarjoushintoihin:

KLIKKAA YLLÄ OMAA KUNTAASI LADATAKSESI ALUEVAALIT 2021 -ESITTEEMME:

Espoo   Kauniainen   Vantaa  Tuusula   Kerava   Järvenpää   Nurmijärvi   Kirkkonummi

OLE YHTEYDESSÄ ALUEVAALIEHDOKKAAN PALVELUIHIMME

Näppärimmin varaat ilmoitukset suoraan ilmoitusmyyjältä. Voit myös lähettää sähköpostia ja olemme sinuun yhteydessä sinulle sopivana ajankohtana:

Jarkko Soini sähköposti: jarkko.soini@letterbox.fi  Puhelin 045 165 4240

Eva Kivilaakso-Wellmann  sähköposti: eva.kivilaakso-wellmann@letterbox.fi   Puhelin 050 301 9987

TILAA EHDOKKAAN UUTISKIRJE:

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietoosi kampanjointi uutisemme. Lähetä nimesi ja kaupunkisi/kuntasi osoitteella vaalit@letterbox.fi