092600107 info@letterbox.fi

Vaalit 2021

Tervetuloa Letterboxin kuntavaaliehdokkaiden sivulle. Meillä on tarjota sinulle kymmenien vaalien kokemus menestyksekkään vaalikampanjan toteuttamisesta. LetterboxMediat julkaisee 37:ää lähilehteä ja LetterboxJakelut huolehtii postijakelusta maamme väkirikkaimmalla alueella Helsingissä ja Uudellamaalla. PrintBox painopalvelumme painaa kaikenkokoiset vaaliesitteet näyttävästi ja edullisesti. Newsbox videostudiomme työstää näyttävät vaalivideosi erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tärkeät päivämäärät vuoden 2021 kuntavaaleissa

Vuoden 2021 kuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 18.4.2019 ja muut tärkeät ajankohdat ovat seuraavat:

Ehdokashakemusten jättöpäivä: 9.3.2021
Ehdokasasettelun vahvistaminen: 18.3.2021 (Tärkeää: myös ehdokasnumerot tulevat vahvistetuiksi)
Ennakkoäänestys kotimaassa: 7. – 13.4.2021
Ennakkoäänestys ulkomailla: 7. – 10.4.2021
Vaalipäivä: 18.4.2019
Tulosten vahvistaminen: 21.4.2019

Letterbox tarjoaa kuntavaaliehdokkaille markkinoiden kohdistetuimman kanavan viestien viemiseksi äänestysalueesi kotitalouksiin. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja merkittäviä vaalikampanjoita ja kymmeniä palvelujamme käyttäneitä toimii tälläkin hetkellä kansanedustajina ja/tai kaupungin- tai kunnanvaltuutettuina.

Ehdokkaana käytössäsi on kaikkiaan kuusi palveluosa-aluettamme:

LÄHILEHDET

37 lähilehteämme ovat käytettävissäsi perinteiseen lehti-ilmoitteluun. Letterboxin lähilehdet jaetaan jakelualueillaan myös ”ei mainoksia” -kotitalouksiin, joihin et muiden ilmaisjakelulehtien sivuilla pääse. Lisäksi lehdissämme voit kohdistaa ja personoida viestiäsi jopa kaupunginosittain. Kontulassa saattaa olla tarpeen nostaa esille toisenlaisia asioita kuin Munkkiniemessä.

EHDOKKAAN OMA AJANKOHTAISBLOGI VERKKOLEHDESSÄ

Tuo viestisi esille näkyvästi myös verkkoympäristössä. Banneri tai sivupalkkinäkyvyyden sijaan suosittelemme verkossa näkymistä oman blogin muodossa. Viesti on uskottavampi lehden sivuilla kuin henkilökohtaisilla tai puolueesi sivuilla julkasituna. Voit valita blogisi julkaisupaikaksi haluamasi kaupunginosan oman sivuston ja näkyvyyttä voidaan tehostaa Facebookissa.

VIDEOKÄYNTIKORTTI

Videokäyntikorttisi on 30-60 sekunnin mittainen ehdokasvideo, joka kuvataan studiossamme Hämeentiellä. Halutessasi valmistelemme kanssasi viestisi kuvauskuntoon. Videotallenne on käytettävissäsi kotisivuillasi ja sosiaalisessa mediassa sekä halutessasi myös Newsboxin vaaliehdokkaita esittelevällä sivustolla.

LetterboxMedioiden lisäksi käytössäsi ovat LetterboxJakelujen palvelut:

EHDOKASESITTEEN JAKELU YKSILÖLLISESTI TAI MASSAPEITTOJAKELUNA

Kohteena kotitaloudet Helsingissä, Espoossa, Kauniaisiassa, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Porvoossa, Sipoossa tai Lohjalla. Räätälöimme halutessasi esitejakelusi kohdistumaan vaikka osoitekohtaisesti.

EHDOKASESITTEEN PAINAMINEN

Saat meiltä laadukkaat ja edulliset painopalvelut arkkipainotuotteista rotaatiopainossa tehtäviin tabloid lehtiin saakka. Pyydä tarjous. Huomioithan, että 18.3. ja siitä seuraavat lähipäivät ovat helposti ruuhkaisia. Painotyöt kannattaa varata ajoissa.

MUUT PALVELUT

Valitse vaikka näistä: Vaaliesitteiden jakelu vaalitapahtumissa. Vaaliesitteen graafinen suunnittelu. Tehokkaan viestin sisällön suunnittelu yhdessä ehdokkaan kanssa. Erikoisulkomainonta, kuten vaalibannereiden suunnittelu ja kiinnitys.

OMA KAMPANJA -VAALIMARKKINOINTIKONE

Olemme tehneet näkyvän kampanjanoinnin sinulle helpoksi. Kun haluamasi viesti on sinulla selvillä, niin löydät alla olevista linkeistä kampanjatyökalut osuvaan ja edulliseen kampanjointiin!

Tai ole yhteydessä markkinoinnin asiantuntijohimme puhelin 09-2600107 Sähköposti myynti@letterbox.fi. Palvelemme arkisin 09-16.

EHDOKKAAN PALVELUT -ESITE (ilmestyvät 1.12.)

Helsinki Espoo Kaunianen Vantaa Tuusula Kerava Järvenpää Nurmijärvi Kirkkonummi Porvoo

OMA KAMPANJA – VAALIMARKKINOINTIKONE (julkaistaan 1.12.)

Aloita valitsemalla kunta tai kaupunki, jossa ole ehdokkaana:

Helsinki Espoo Kaunianen Vantaa Tuusula Kerava Järvenpää Nurmijärvi Kirkkonummi Porvoo

TILAA EHDOKKAAN UUTISKIRJE:

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietoosi kampanjointi uutisemme. Lähetä nimesi ja kaupunkisi/kuntasi osoitteella  vaalit@letterbox.fi