092600107 info@letterbox.fi

Vaalit 2021

Kuntavaalit 2021

Tervetuloa Letterboxin kuntavaaliehdokkaiden sivulle. Meillä on tarjota sinulle kymmenien vaalien kokemus menestyksekkään vaalikampanjan toteuttamisesta. LetterboxMediat julkaisee 43:a lähilehteä ja LetterboxJakelut huolehtii postijakelusta maamme väkirikkaimmalla alueella Helsingissä ja Uudellamaalla. PrintBox painopalvelumme painaa kaikenkokoiset vaaliesitteet näyttävästi ja edullisesti. Newsbox videostudiomme työstää näyttävät vaalivideosi erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tärkeät päivät
Vaalipäivä on su 13.6.

Vaalipäivän siirtymisen johdosta vaalisivustomme tiedot on päivitetty uusilla päivämäärillä. Huolellisesta työstä huolimatta sivustolle on erehdyksessä saattanut jäädä jokin vanha päivämäärä, josta toivomme palautetta osoitteella vaalit@letterbox.fi

Letterbox tarjoaa kuntavaaliehdokkaille markkinoiden kohdistetuimman kanavan viestien viemiseksi äänestysalueesi kotitalouksiin. Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja merkittäviä vaalikampanjoita ja kymmeniä palvelujamme käyttäneitä toimii tälläkin hetkellä kansanedustajina ja/tai kaupungin- tai kunnanvaltuutettuina.

Ehdokkaana käytössä olevat palvelut

LÄHILEHDET

43 lähilehteämme ovat käytettävissäsi perinteiseen lehti-ilmoitteluun. Letterboxin lähilehdet jaetaan jakelualueillaan myös ”ei mainoksia” -kotitalouksiin, joihin et muiden ilmaisjakelulehtien sivuilla pääse. Lisäksi lehdissämme voit kohdistaa ja personoida viestiäsi jopa kaupunginosittain. Kontulassa saattaa olla tarpeen nostaa esille toisenlaisia asioita kuin Munkkiniemessä.
HINTAESIMERKKI:
REILUNKOKOINEN
1/4 SIVUN ILMOITUS LEHDESSÄ
VAIN 140€ + ALV 24%

EHDOKASESITTEEN JAKELU

Ehdokas esitteen jakelu yksilöllisesti tai massapeittojakeluna. Kohteena kotitaloudet Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla, Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Nurmijärvellä ja Kirkkonummella. Räätälöimme halutessasi esitejakelusi kohdistumaan vaikka osoitekohtaisesti.

HINTAESIMERKKI:
1.000 VAALIESITTEEN JAKELU KOTITALOUKSIIN
VAIN 59€ + ALV 24%

EHDOKASESITTEEN PAINAMINEN

Saat meiltä laadukkaat ja edulliset painopalvelut arkkipainotuotteista rotaatiopainossa tehtäviin tabloid lehtiin saakka. Pyydä tarjous. Huomioithan, että 18.3. ja siitä seuraavat lähipäivät ovat helposti ruuhkaisia. Painotyöt kannattaa varata ajoissa.

HINTAESIMERKKI:
10.000 EHDOKASESITTEITÄ
4/4 VÄRIPAINTUKSELLA
VAIN 470€ +ALV 24%

MUUT PALVELUT

Valitse vaikka näistä: Vaaliesitteiden jakelu vaalitapahtumissa. Vaaliesitteen graafinen suunnittelu. Tehokkaan viestin sisällön suunnittelu yhdessä ehdokkaan kanssa. Erikoisulkomainonta, kuten vaalibannereiden suunnittelu ja kiinnitys.
HINTAESIMERKKI:
EHDOKASESITTEEN TAITTO
25€ + ALV 24% / TYÖTUNTI

AJANKOHTAISBLOGI

Ehdokkaan oma ajankohtaisblogi verkkolehdessä. Tuo viestisi esille näkyvästi myös verkkoympäristössä. Banneri tai sivupalkkinäkyvyyden sijaan suosittelemme verkossa näkymistä oman blogin muodossa. Viesti on uskottavampi lähilehden sivuilla kuin henkilökohtaisilla tai puolueesi sivuilla julkaistuna. Voit valita blogisi julkaisupaikaksi haluamasi kaupunginosan oman sivuston ja näkyvyyttä voidaan tehostaa Facebookissa. Katso malleja blogeista painamalla kuvaketta yllä.
HINTAESIMERKKI:
EHDOKASBLOGI LEHDEN VERKKOJULKAISUSSA
280€ +ALV 24%

VIDEOKÄYNTIKORTTI

Videokäyntikorttisi on 30-60 sekunnin mittainen ehdokasvideo, joka kuvataan studiossamme Hämeentiellä. Halutessasi valmistelemme kanssasi viestisi kuvauskuntoon. Videotallenne on käytettävissäsi kotisivuillasi ja sosiaalisessa mediassa sekä halutessasi myös Newsboxin vaaliehdokkaita esittelevällä sivustolla.
HINTAESIMERKKI:
30 s. EHDOKASVIDEO KUVATTUNA STUDIOLLAMME
190€ +ALV 24%

OMA KAMPANJA – VAALIMARKKINOINTIKONE

Olemme tehneet näkyvän kampanjoinnin sinulle helpoksi. Paina viereistä linkkiä ja valitse kunta tai kaupunki, jossa ole ehdokkaana: Helsinki Espoo Kauniainen Vantaa Tuusula Kerava Järvenpää Nurmijärvi Kirkkonummi 

Tai ole yhteydessä markkinoinnin asiantuntijoihimme puhelin 09-2600107 Sähköposti myynti@letterbox.fi. Palvelemme arkisin 09-16.

Lataa esite ja tutustu ehdokaskampanjoinnin 2021 tarjoushintoihin:

KLIKKAA OMAA KUNTAASI LADATAKSESI KUNTAVAALIT 2021 -ESITTEEMME:

Helsinki  Espoo   Kauniainen   Vantaa  Tuusula   Kerava   Järvenpää   Nurmijärvi   Kirkkonummi

OMA KAMPANJA – VAALIMARKKINOINTIKONE

Siirry oman kampanjan suunnitteluun painamalla Oman kampanjan suunnittelu ja varaus – linkkiä ja valitsemalla kunta tai kaupunki, jossa olet ehdokkaana.

TILAA EHDOKKAAN UUTISKIRJE:

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tietoosi kampanjointi uutisemme. Lähetä nimesi ja kaupunkisi/kuntasi osoitteella vaalit@letterbox.fi