092600107 info@letterbox.fi

Yritys

Letterbox Mediat


Letterbox on monikanavaiseen viestinvälitykseen ja postilaatikkojakeluihin erikoistunut kotimainen toimija. Yli kymmenen vuotisen toimintamme aikana olemme erikoistuneet kotitalouksiin ja yrityksiin kohdennettujen painotuotteiden suorajakeluihin.

LetterboxMediat yksikkö julkaisee suur-pääkaupunkiseudulla 27:ää lähimediaa printtinä ja digitaalisesti. Oma jakeluverkkomme mahdollistaa muista ilmaisjakelulehdistä poikkeavien jakelumallien käyttämisen. Pystymme tuottamaan myös jakeluasiakkaillemme heidän tarpeita parhaiten palvelevat jakelukokonaisuudet. Postiluukkujakelua on täydentämässä yhdessä tai erikseen laaja valtakunnallinen noutotelineverkostomme.

Tiedämme asiakkaan jakeluyhtiöltään vaatiman ammattitaidon edellytykset ja toisaalta ymmärrämme että menestyksekäs suoramainoskampanja edellyttää asiakkaan tietoisuutta myös niistä rajoitteista, joita jakeluun liittyy. Uskomme, että nämä lähtökohdat huomioiden pystymme rakentamaan asiakkaittemme kanssa pitkäjänteisiä ja tuloksekkaita yhteistyömuotoja. Tästä osoituksena ovat pitkäaikaiset yhteistyösopimukset kotimaisten ja ulkomaisten kustantajien kanssa.

Omistajiamme ovat suomalaiset sijoitusyhtiöt, joiden tavoitteena on kannattavan ja pitkäjänteisen yritystoiminnan kehittäminen.

Henkilökuntamme omaa vuosien kokemuksen median, suoramarkkinoinnin ja suorajakelun eri osa-alueilta. Siis takana on paljon työtä, hikeä ja kyyneleitä. Kokemus ja ammattitaito helpottavat elämää kummasti ja myös sinun elämääsi – asiakkaanamme.

Olemme jäseninä seuraavissa järjestöissä:

Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry
Helsingin seudun kauppakamari