092600107 info@letterbox.fi

Yritys

Letterbox Mediat

LetterboxMediat on monikanavaiseen viestinvälitykseen ja postilaatikkojakeluihin erikoistunut kotimainen toimija. LetterboxMedian toiminta alkoi vuonna 2004 postilaatikkojakelulla, jonka jälkeen LetterboxMedia laajensi toimintaansa paikallislehtiin vuonna 2007. Ensimmäinen paikallislehtemme oli Hellas lehti, jonka jälkeen Letterbox on laajentunut kasvualueiden paikallislehtien julkaisuun sekä jatkaen vielä tarjontaa erillisistä painotuotteiden suorajakeluista. Oma jakeluverkkomme mahdollistaa muista ilmaisjakelulehdistä poikkeavien jakelumallien käyttämisen. Pystymme tuottamaan myös jakeluasiakkaillemme heidän tarpeitaan parhaiten palvelevat jakelukokonaisuudet. Postiluukkujakelua on täydentämässä yhdessä tai erikseen laaja valtakunnallinen noutotelineverkostomme. Tiedämme asiakkaan jakeluyhtiöltään vaatiman ammattitaidon edellytykset ja toisaalta ymmärrämme, että menestyksekäs suoramainoskampanja edellyttää asiakkaan tietoisuutta myös niistä rajoitteista, joita jakeluun liittyy. Uskomme, että nämä lähtökohdat huomioiden pystymme rakentamaan asiakkaittemme kanssa pitkäjänteisiä ja tuloksekkaita yhteistyömuotoja. Tästä osoituksena ovat pitkäaikaiset yhteistyösopimukset kotimaisten ja ulkomaisten kustantajien kanssa.

Nykyisin LetterboxMediat julkaisee suurpääkaupunkiseudulla 43 lähimediaa printtinä ja digitaalisesti. Jokaisella lähilehdellä on oma uutissivustonsa, josta alueen uutisaiheet ovat luettavissa. Tämän lisäksi jaamme lähilehdet kotitalouksiin, kivijalkayrityksiin sekä lehtitelineisiin. Tarjoamme pienyrittäjille väylän näkyä lähilehdessään sekä myös isommille yrityksille laajempaa näkyvyyttä. Asiakkaalla on valittavissa näkyvyys yhdessä lehdessämme tai asiakas voi valita näkyvyyden kaikissa lehdissämme aina edulliseen määräalennushintaan.

Haluamme aina parantaa lehtiemme laatua ja otamme vastaan juttuvinkkejä sekä kirjoituksia. Paikallisuus on jokaisen lähilehtemme vahvuus ja yhteistyö alueella toimivien yrityksien kuin myös lukijoiden kanssa, on meidän vahvuutemme.
Omistajiamme ovat suomalaiset sijoitusyhtiöt, joiden tavoitteena on kannattavan ja pitkäjänteisen yritystoiminnan kehittäminen.

Henkilökuntamme omaa vuosien kokemuksen median, suoramarkkinoinnin ja suorajakelun eri osa-alueilta. Siis takana on paljon työtä, hikeä ja kyyneleitä. Kokemus ja ammattitaito helpottavat elämää kummasti ja myös sinun elämääsi – asiakkaanamme.

Olemme jäseninä seuraavissa järjestöissä:

International News Media Association (INMA)

Suomen Asiakkuusmarkkinointiliitto ry

Helsingin seudun kauppakamari