092600107 info@letterbox.fi
letterbox-logo
Tavoita

Mainosta pääkaupunkiseudun paikallislehdissä

Tavoita pääkaupunkiseudun ja kehyskuntien ydinalueet tehokkaasti
kohdentaen ilmoituksesi haluamaasi alueeseen. Ilmoita yhdessä lehdessä tai useammassa
— Kilpailukykyiseen hintaan.

Toimitukselliset ilmoitukset

Helppo ja edullinen tapa mainostaa. Toimituksellinen ilmoitus noudattaa lehden yleisilmettä ja se tehdään yleensä asiakkaan toimittaman kuva– ja tekstiaineiston pohjalta. Toimituksellisen ilmoituksen avulla yrityksesi saa kerrottua oman viestin tehokkaasti ja samalla omaa yrityskuvaa vahvistaen.

Teemalehdet

Kodin lemmikit Erikoislehti

Ilmestyy seuraavan kerran vuonna 2021.

Kodin hankinnat Erikoislehti

Ilmestyy seuraavan kerran vuonna 2021.

Toimitukselliset ilmoitukset teemalehdissä

Etkö ole vielä asiakas?

Ilmoituksen jättäminen

Paikallislehtien tärkeys

  • Paikallislehdet antavat ihmisille välineen kommentoida paikkakuntansa asioista sekä katsoa uusimmat tapahtumat ja kuulumiset. Kärkimedian teettämässä tuoreessa tutkimuksessa käy ilmi paikallisuuden olevan lukijoiden mielestä sanomalehden vahvuuksia.
  • Ihmisiä kiinnostaa kaupunkinsa sekä kaupunginosansa kuulumiset. Palveluiden saatavuus ja tapahtumista tietäminen on tärkeää.
  • Ihmiset haluavat seurata asuinalueensa asioita paikallislehdistään.
Kauppa- ja toimitusehdot

** LetterboxMediat ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta, jos ilmoitusta ei julkaista tuotannollisista tai muista syistä johtuen. Jos ilmoitusvedosta ei ole määräaikaan mennessä kuitattu hyväksytyksi, vastuu mahdollisesta virheestä on ilmoittajan. LetterboxMediat ei vastaa epäselvistä käsikirjoituksista tai puhelimessa sattuneista väärinkäsityksistä johtuneista painovirheistä, eikä anna hyvitystä vähäisestä painovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa.

LetterboxMedioiden vastuu virheistä rajoittuu korkeintaan ilmoituksen hintaan. Huomautukset on tehtävä 7 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta.

Muilta osin noudatetaan yleisiä kauppa- ja toimitusehtojamme:
Kauppa- ja toimitusehdot