092600107 info@letterbox.fi

Jakeluverkkomme kautta jaat erilaista postia, kuten tiedotteita ja esitteitä kotitalouksiin ja yrityksiin. Voit kohdistaa toiminta-alueemme puitteissa lähi- tai kohdealueesi tarkasti jakopiirikarttojemme avulla tai voit rakentaa jakelusi kappalemääräperusteisesti.

Kohdistamme jakeluja myös demograafisten tekijöiden perusteella.

Viesti on sinun – me toimitamme sen perille!

Tutustu jakelujen kohdistustyökaluun tästä linkistä

Esite tai flyer jakelut

Tämä on ns. peruspalvelumme. Kaikki postiluukuista jaettavaksi sopivat tuotteet kotitalouksiin ja/tai yrityksiin haluamallesi alueelle kohdennettuna. Jakelijamme ovat erittäin tunnollisia ja perusteellisia työssään. Käytössämme on uniikki seurantajärjestelmä, jolla seuraamme sovitun jakeluajan ja jakelupeiton suorittamista. Jos siis olet jo painanut esitteet tai kenties saanut ne suoraan tavarantoimittajaltasi tai päämieheltäsi edelleen jaettavaksi, niin tarjoamme mielellämme jakeluverkkomme käyttöösi.

Esite tai flyer suunnittelu, painatus ja jakelu

Me tiedämme etteivät kaikki mainostajat halua vain esitteidensä jakelua. Tarjoammekin kaikkia tarvittavia palveluja onnistuneen mainoskampanjan toteuttamiseksi.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus suoramainonnan saralta. Käytössämme on siten huomattava määrä tietoa ja asiantuntemusta, tiedämme mitä hyvin suunnittellulta kampanjaesitteeltä vaaditaan. Meillä on erittäin kokenut suunnitteluosasto, joka voi antaa neuvoja jo oman kampanjasi suunnitteluvaiheessa ja varmistaa, että mainosesitteesi ei vain näytä hyvältä kynnysmatolla, vaan aikaansaa mitattavaa palautetta liikkeeseesi. Verkostostamme löytyy myös kustannustehokkaat rotaatio- ja arkkipainoyhteydet. Voimmekin tarjota myös laadukkaita painopalveluja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Kertaluonteiset kampanjat

Jokainen ammattimaisesti ja kunnianhimoisesti toteutettava kampanja kannattaa ensin testata rajatulle kohderyhmälle. Testin jälkeen tiedät paremmin millainen sisältö ja kokonaisratkaisu toimii tavoitteittesi kannalta parhaiten ja mikä kohderyhmä on kannattavin. Laajemman kampanjan jälkeen päädyt varmasti ottamaan suoramainonnan säännölliseksi kampanjointikanavaksesi. Niin tekevät useimmat menestyneet kansainväliset brändit kuten vaikkapa Ikea, Lidl, Bauhaus ja Biltema vai muutamia tässä mainitaksemme.

Toistuvat kampanjat

Se on todistettu, että vastaukset kasvavat kun toistuvasti lähettää viestin kotitalouksille ja kuluttajille. Kannattaa muistaa että televisiossa ja radiossakin mainos ei näy vain kerran – vaan monta kertaa. Letterboxin TTT-kampanjointi tarjoaa sinulle mahdollisuuden säästää rahaa. Mitä useammin esitteitäsi jaamme sitä edullisempi on yhdestä jakokerrasta maksamasi hinta.

Sopimusasiakkuudet

Jos haluat esitteitäsi jaettavan säännöllisesti etukäteen suunnitellun ajanjakson, tarjoamme sinulle sopimusasiakkuutta, avulla voit säästää rahaa. Edellytys on että esitteitänne jaetaan säännöllisesti viikoittain tai kuukausittain useamman kuukauden ajan. Sopimushinnat alkavat 10.000 esitteen kertamääristä ja vähintään neljän kuukauden kampanja-ajasta.

Postinjakelupalvelut

Jakelupalvelumme kattavat jo nyt monia Suomessa perinteisesti vain postin tarjoamiksi ajateltuja palveluja. Aluekohdistettuja yritysjakeluita ja katuosoitekohdistettuja kampanjoita käyttävät menestyksellisesti jo nyt monet tunnetut yritykset. Teemme lain sallimissa puitteissa myös katuosoitepohjaisia kampanjoita.

Uutta postilakia ollaan parhaillaan työstämässä ja kesällä 2016 uskomme lain mahdollistavan myös kotiosoitekohtaisen jakelupalvelun saamisen mukaan palveluvalikoimaamme. Osoitteellisen postin etuna on, että se tuntuu enemmän henkilökohtaiselta postilta, joten vaikutus on suurempi ja vastaanottaja hyvin todennäköisesti avaa kirjekuoren tutustuakseen viestisi sisältöön. Uskommekin jo lähitulevaisuudessa voivamme tarjota käyttöösi Postia edullisemman, joustavamman ja helppokäyttöisemmän osoitteelliseen postiluukkujakeluun perustuvan markkinointikanavan.

Jos haluat olla ensimmäisten joukossa saamassa lisätietoja uusista palveluistamme, niin ota yhteyttä myynti@letterbox.fi

Letterbox Mediat

Kuukausittain ilmestyvät lähilehtemme tarjoavat ilmestymisalueillaan hyvän ja edullisen mainoskanavan, joka myös ”ei mainoksia” -kotipostilaatikoihin jaettuna tarjoaa mahdollisuuden edistää yrityksesi myyntiä vain murto-osalla oman esitteen kustannuksista.